fbpx
Harmony XL Pro Laser

Huid verbeteren

Huidbehandeling

Bij Sen Aesthetics blijven we ons gedreven door ontwikkelen om u het beste te kunnen bieden op het gebied van huidbehandeling. Daarom hebben we recent geïnvesteerd in ons nieuwste laserapparaat: de Harmony XL Pro Laser.

Dit krachtige model bevat bijna 20 verschillende technologieën en is daardoor extreem veelzijdig. Zo kan het worden ingezet voor huidverjonging, tatoeage verwijdering en het behandelen van vaatafwijkingen, pigmentvlekken en acne. De FDA (de Amerikaanse organisatie die voedsel en medicatie controleert) heeft het apparaat zelfs goedgekeurd voor meer dan 65 medische of esthetische indicaties!

De Harmony XL Pro stelt ons in staat om u te behandelen met verschillende lasers. We zetten de belangrijkste methodes voor u op een rijtje.

Clearlift

De Clearlift technologie levert extreem korte schokgolven met een hoge intensiteit. Doordat de energie op unieke wijze wordt verspreid met een smalle pulsbreedte, blijft het ongemak beperkt en is de behandeling desondanks effectief.

De Clearlift kan breed worden ingezet, omdat hij niet alleen mild genoeg is voor uw kwetsbare gebieden, maar ook krachtig genoeg voor het behandelen van pigmentvlekken, gekleurde tatoeages* en andere hardnekkige huidproblemen.

*Voor meer informatie over tatoeage verwijdering klik hier

De Harmony XL Pro ook voor uw huidbehandeling?

Heeft u om esthetische redenen een specifieke wens op het gebied van huidbehandeling, maar twijfelt u of de Harmony XL Pro ook in uw situatie uitkomst kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag even met u mee om te beoordelen of u baat heeft bij een laserbehandeling.

Clearskin Acne behandelingen

De Clearskin technologie combineert contactkoeling en vacuümtechnologie met een niet-ablatieve laser die uw bovenste huidlaag niet beschadigd. Omdat deze opperhuid intact blijft is de hersteltijd veel korter en is eventuele roodheid vaak na een dag al verdwenen.

Met de Clearskin kunnen we uw acne zonder bijwerkingen behandelen, met een blijvend resultaat.

Maak een

Afspraak

× Chat met ons