fbpx
Soprano Ice Laser

Defintief ontharen

Laserbehandeling

De Soprano ICE behandeling is geschikt voor bijna iedereen die gelaserd wil worden. Waar andere lasers nog wel eens moeite kunnen hebben met donkerdere of juist hele lichte huidtypes, is de Soprano Ice Laser op vrijwel elke* complexie effectief. Een compleet behandeltraject zorgt ervoor dat u zo goed als haarvrij blijft, oftewel: nooit meer harsen, waxen of scheren!

Het laserlicht van de Soprano Ice Laser verwarmt uw haarzakjes, waardoor deze beschadigd raken en de haren niet meer terug groeien.

Omdat dit gebeurt met een lage energie en snelle, gerichte pulsen is dit verder niet schadelijk. De gekoelde laserkop van de Soprano Ice voorkomt namelijk verhitting, beschermt uw huid en zorgt ook nog eens voor een aangenaam gevoel. Deze laserkop is er zowel in een grote als een kleine variant, zodat ook gevoelige of moeilijk toegankelijke lichaamsgebieden gericht behandeld kunnen worden.

*Laseren is helaas niet mogelijk bij wit of grijs haar

Soprano Ice

Laser Voordelen

Bijna pijnloos
Bijna pijnloze beleving voor de patiënt. Bewezen effectievere behandeling dan de standaard methodes (door geleidelijke opbouw; meer netto energie in het haarzakje)
Award Winning
Winnaar Aesthetic Awards
Veilig
Veiligste apparaat op de markt
Krachtig
Momenteel krachtigste laser op de markt
Huidtype
Elk huidtype kan behandeld worden
Altijd behandelen
Het hele jaar door behandelen ook in de zomer
Hersteltijd
Geen lange hersteltijd
Behandeltijden
Snelle behandeltijden
Maak een

Afspraak

Begin nu & bespaar

Bij Sen Aesthetics begrijpen we uw verlangen naar een gladde huid, maar beseffen we ons ook dat het steeds duurder wordende leven voor velen een drempel kan zijn in de keuze voor een laserbehandeling. Daarom bieden wij u naast onze besparende combi-pakketten, ook de mogelijkheid om voor een pakket te kiezen per lichaamsdeel! Zo bespaart u zelfs wanneer u het laseren verspreid over een langere periode of slechts behoefte heeft aan haarverwijdering van een specifiek gebied.

Daarnaast staan wij volledig achter het concept van ‘skinvestment’, oftewel: investeren in je huid. Want ja, er zitten kosten aan verbonden, maar denk ook aan wat het u op de lange termijn oplevert. Het bijhouden van een haarloze huid is immers tijdrovend, prijzig en vaak nog pijnlijk ook! Na een afgeronde laserbehandeling zijn deze zaken verleden tijd.

Voorbij is de periode van prikkende sneetjes, te snel terugkerende stoppeltjes en pijn tijdens het waxen of harsen met ook nog eens een geïrriteerde huid na afloop. En des te eerder u begint, des te eerder u kunt stoppen met het kopen van waxstrips, mesjes en schuim, en des te meer tijd en geld u bespaart om te besteden aan de leuke dingen in het leven.

Bekijk onze

Tarieven

× Chat met ons