fbpx

Resultaat, zorgeloos en profesioneel: Laserontharing bij Sen Aesthetics

Bij Sen Aesthetics helpen wij je om definitief haarvrij te zijn. Daarom bieden we laserontharing aan: dé oplossing voor langdurig haarvrij zijn!

Waarom zou je kiezen voor laserontharing?

Laserontharing is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een langdurige oplossing voor ongewenst haar. Met onze geavanceerde laser, de Soprano Ice Laser, zorgen we dat jij haarvrij wordt.  De Soprano Ice Laser werkt volgens de Soprane ICE SHR methode. Met deze technologie worden haarfollikels beschadigd door herhaalde, korte energie pulsen. Dit is veiliger dan een enkele puls van hoge energie die de huid kan verwonden. De SHR methode heeft in meerdere onderzoeken aangetoond de veiligste methode te zijn van laser ontharing voor alle huidtypes. Dit betekent minder tijd besteed aan scheren en geen gedoe meer met harsen of epileren.

Onze medewerkers zijn deskundig en zorgen voor een comfortabele en effectieve behandeling.

Waarom kiezen voor Sen Aesthetics?

Resultaatgericht: Onze laserontharing biedt langdurige gladheid zonder gedoe. Onze cliënten zijn zeer enthousiast over de resultaten en geven vaak aan dat het hun verwachtingen heeft overtroffen.

Professioneel Team: Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden.

Geschikt voor Iedereen: Onze behandelingen zijn veilig en effectief voor alle huidtypen.

Wil jij ook haarvrij zijn? Kies dan voor laserontharing bij Sen Aesthetics en geniet van niet meer te hoeven scheren of waxen!

Benieuwd geworden? Neem dan snel contact met ons op!

Klik HIER om direct je afspraak in te plannen.

 

                         

 

× Chat met ons