fbpx

Ben je op zoek naar vollere en stevigere lippen zonder het gebruik van fillers of naalden? Wij hebben dé oplossing voor jou! Onze nieuwste behandeling met het geavanceerde Harmony XL Pro-apparaat zorgt voor prachtige, natuurlijke lipvergroting zonder de pijnlijke bijwerkingen van traditionele methoden.

Wat houdt de behandeling in?

Onze Harmony XL Pro laserbehandeling stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen van binnenuit, waardoor je lippen meer volume en stevigheid krijgen. Tegelijkertijd richt de laser zich op de rimpels rondom de lippen, waardoor ze worden verminderd en toekomstige rimpels worden voorkomen. En het beste van alles: deze behandeling is volledig pijnloos!

Tijdens de behandeling worden kleine kanaaltjes onder de lip gemaakt. Deze kanaaltjes herstellen zichzelf door de natuurlijke aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Het resultaat? Prachtige, vollere lippen die er natuurlijk uitzien en aanvoelen.

Wat kun je verwachten?

Om het maximale uit deze behandeling te halen, raden we vier sessies aan, met elke twee weken een herhaling. Op de lange termijn biedt deze behandeling bijna hetzelfde effect als traditionele lipfillers. Het belangrijkste verschil is dat het resultaat geleidelijk opbouwt, omdat je huid collageen op een natuurlijke manier aanmaakt.

Waarom kiezen voor natuurlijke vollere lippen behandeling bij Sen Aesthetics?

  • Geen naalden of pijnlijke behandelingen.
  • Langdurige resultaten die er natuurlijk uitzien.
  • Vermindert rimpels en voorkomt toekomstige rimpelvorming.
  • Pijnloze behandeling met minimale hersteltijd.
  • Persoonlijke zorg en expertise van ons ervaren team.

Kies voor natuurlijke en pijnloze vollere lippen met een behandeling bij ons.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We helpen je graag om je lippen nog mooier te maken, op een natuurlijke en veilige manier.

× Chat met ons