fbpx

In een wereld waar tatoeages populairder zijn dan ooit, groeit ook de vraag naar tatoeageverwijdering. Bij Sen Aesthetics begrijpen we dat spijt van een tatoeage je kan achtervolgen. Daarom bieden we een professionele en effectieve oplossing voor het verwijderen van tatoeages, permanente make-up en zelfs puntjes na bestraling.

Onze werkwijze
Vroeger werden tatoeages beschouwd als blijvend, maar met de opkomst van lasertechnologie kunnen we pigmenten in de inkt nu gericht afbreken. Bij Sen Aesthetics maken we gebruik van de geavanceerde Clearlift-technologie van de Harmony XL Pro. Deze krachtige laser maakt gebruik van smalle pulsbreedtes, wat de behandeling effectiever maakt zonder het comfort op te offeren. De pigmentdeeltjes absorberen de straling en worden vervolgens door je lichaam opgeruimd. Tijdens dit proces kan je huid tijdelijk wit worden, maar dit verdwijnt vanzelf en duidt op een succesvolle behandeling.

Aantal behandelingen
Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en tatoeage. Diepte van het pigment, de intensiteit van de tatoeage en de lijndikte spelen allemaal een rol. Over het algemeen gelden de volgende richtlijnen:
– Zelf gezette tatoeages: 3 tot 5 behandelingen
– Permanente make-up: 4 tot 6 behandelingen
– Professionele tatoeages: 7 tot 12 behandelingen

Houd er rekening mee dat een tatoeage nooit volledig in één behandeling verdwijnt, en geduld is vereist voor het beste resultaat.

Herstel & nazorg
Na de behandeling kan je huid geïrriteerd aanvoelen, gepaard met roodheid en zwelling. Dit is normaal en kan enkele uren aanhouden. Om een optimaal herstel te garanderen, raden we aan:
– De gelaserde huid gedurende de eerste 4 weken na de behandeling niet aan de zon bloot te stellen.
– Het behandelde gebied af te dekken als blootstelling aan de zon onvermijdelijk is.
– Enkele dagen na de behandeling niet intensief te sporten of naar de sauna te gaan.
– Niet aan de jeukende huid te krabben, zelfs niet bij blaar- of korstvorming.
– De huid regelmatig in te smeren met Bepanthen of een vergelijkbare crème zolang deze trekkerig, droog of gevoelig aanvoelt.

We staan klaar om je te begeleiden tijdens het verwijderen van de tatoeage. Neem contact met ons op voor meer informatie of een consult, en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Ben je benieuwd, geworden? Neem dan contact op

 

× Chat met ons