fbpx

De voor- en nadelen van definitieve laserontharing

Bij Sen Aesthetics, jouw vertrouwde laserontharingskliniek in Nijmegen, begrijpen we als de beste dat je overweegt om je haren te laseren. Want wie wil nou niet het liefst stoppen met scheren? Laserontharing biedt eindeloos veel voordelen, maar waar voordelen zijn, zijn natuurlijk ook altijd nadelen. Ook die zullen we in dit blog met jullie delen.

Voordelen van laserontharing

  1. Langdurige resultaten: een van de grootste en belangrijkste voordelen van laserontharing is dat het langdurige resultaten oplevert. In tegenstelling tot tijdelijke methoden zoals scheren, waxen of epileren, elimineert laserontharing haargroei voor een langere periode. Sommige klanten komen pas na jaren terug voor een herhaalbehandeling.
  2. Tijdsbesparing: het dagelijkse ritueel van scheren kan tijdrovend zijn. Laserontharing vereist meestal slechts 6-10 sessies om blijvende resultaten te bereiken. Een behandeling duurt, afhankelijk van de zone, maar enkele minuten in beslag. Zodra de haargroei zo goed als definitief gestopt is, zul je geen tijd meer kwijt zijn aan het ontharen van je lichaam.
  3. Huidverzorging: naast het verwijderen van haar, heeft laserontharing vaak een positief effect op de huid. Veel dames en heren hebben last van ingegroeide haartjes door het scheren. Een laserbehandeling kan helpen bij het verminderen van ingegroeide haartjes en huidirritatie, waardoor de huid er gezonder en gladder uitziet.

Dit zijn natuurlijk maar enkele voordelen. Benieuwd naar nog meer voordelen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. We vertellen je graag meer.

Nadelen van laserontharing

1.Is definitief ontharen veilig voor de donkere huidtypes of gebruinde huid?
Niet alle lasers zijn geschikt en veilig voor de donkere huid. De apparatuur die wij gebruiken is veilig voor de donkere huid. Met onze Soprano ICE SHR-technologie is laserontharing veilig voor alle huidtypes. SHR verwarmt de huid geleidelijk met korte pulsen, wat het de veiligste optie maakt voor iedereen.

2. Er zijn meerdere behandelingen nodig tot het gewenste eindresultaat
Voor effectieve laserontharing zijn enkele herhaalde sessies vaak nodig voor het gewenste eindresultaat. Maar in vergelijking met de frequentie die nodig is bij alternatieve ontharingsmethoden, zoals scheren, biedt laserontharing blijvende resultaten die op de lange termijn tijd en geld besparen.

Met onze geavanceerde technologie en professionele team ben je verzekerd van de beste resultaten.

Benieuwd geworden? Neem dan snel contact met ons op!

Klik HIER om direct je afspraak in te plannen.

 

                           

× Chat met ons